Your name / Jou naam *

Your e-mail address / Jou e-posadres *

Subject / Onderwerp *

Your message / Jou boodskap *

For any queries, please use the form on the left, or contact the current chairperson (Prof. Willem Boshoff) or secretary (Dr. Charlene van der Walt), using the contact details on the Executive Committee page.

Vir enige navrae, gebruik asb. die vorm op linkerkant, of kontak die huidige voorsitter (Prof. Willem Boshoff) of sekretaris (Dr. Charlene van der Walt) met die besonderhede op die Uitvoerende Komitee-bladsy.